Τρόποι Αποστολής

Κοστος Αποστολης

 • Η χρέωση για τις αποστολές με courier, όπως επίσης και για τις παραλαβές απο τα σημεία παράδοσης Clever Point γίνεται σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:

    Μεταφορικά
  (εάν η παραγγελία είναι ΚΑΤΩ από 60 ευρώ)
  Μεταφορικά
  (εάν η παραγγελία είναι ΠΑΝΩ από 60 ευρώ)
  Πάγια χρέωση 2,99€ ΔΩΡΕΑΝ
 • Για τις παραλαβές απο την αποθήκη μας στο Κορωπί, Αθήνα δεν υπάρχει χρέωση ανεξαρτήτου ποσού παραγγελίας

1. Αποστολή με Courier στο μέρος που επιθυμείτε

Για την παράδοση των προϊόντων στο σπίτι σας συνεργαζόμαστε με αναγνωρισμένες εταιρίες courier με τις οποίες θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε την πορεία της παραγγελίας σας ανα πάσα στιγμή. (Οι παραπάνω πληροφορίες μαζι με τον αριθμό της αποστολής θα αποστέλονται στο email που έχει πραγματοποιηθεί η παραγγελία)

Τα προϊόντα του z-mall αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη από την ημερομηνία της παραγγελίας τους. Δείτε περισσότερα

2. Παραλαβή από τα σημεία παράδοσης Clever Point

clever point

Η νέα έξυπνη υπηρεσία που δίνει λύση και ευκολία στην αποστολή και επιστροφή των online αγορών σας, στον χρόνο και στον τόπο που σας εξυπηρετεί. Που και πως μπορώ να εξυπηρετηθώ Το δίκτυο Clever point περιλαμβάνει επιλεγμένα καταστήματα στον νομό Αττικής με διευρυμένο ωράριο εξυπηρέτησης, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, 7 ημέρες την εβδομάδα. Η εξυπηρέτησή σας γίνεται εύκολα και γρήγορα χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες με τρία απλά βήματα:


steps

Βρείτε εδώ το σημείο Clever point που σας βολεύει.

3. Παραλαβή από την αποθήκη μας στο Κορωπί, Αθήνα

Η παραλαβή από την αποθήκη μας μπορεί να γίνει καθημερινά 9.00 - 17.00 (έκτος Σ/Κ και αργιών). Σημαντικό: Πρέπει να έχετε καταχωρήσει πρώτα την παραγγελία σας πριν έρθετε με την παραλαβή. Στην αποθήκη μας δεν υπάρχει κάποιο showroom, όλα τα προϊόντα μας μπορείτε να τα δείτε μόνο μέσα απο το site μας.

Η αποθήκη μας βρίσκετε στην βιομηχανική ζώνη στο Κορωπί : Z-MALL A.E., Απόλλωνος 28, Θέση Πόκα, 194 00, Κορωπί(πατήστε πάνω στη διεύθυνση για να δείτε τον χάρτη)

ZBannerAd POSITION:BACKGROUND PAGEGROUP:ALL